Andere digibord software zoals Smart, Activ en meer

Ons bedrijf kent zijn oorsprong sinds de komst van de vele digitale schoolborden. Onze roots liggen bij ActivPrimary en SmartNotebook. Nu we inmiddels een flink aantal jaren verder zijn en wij de ontwikkelingen op de voet volgen, kennen wij nagenoeg alle borden en bijpassende software. De afgelopen jaren heeft het ene product zich meer bewezen dan het andere en zijn er een paar digibord merken dominanter dan anderen aanwezig op de scholen.

Op zoek naar inspiratie, een duwtje in de rug of simpelweg scholing om ervoor te zorgen dat de aanschaf van je digiborden geen kapitaalvernietiging is laat dan een van ons komen!

Lees meer over deze training

Wij hanteren met veel succes al een aantal jaren een verdeling tussen basis, gevorderd en een op maat training. Waarbij het ons niet uitmaakt welke digibordsoftware u gebruikt. Het komt geregeld voor dat er nieuwe collega’s zijn die moeten leren werken met dit bord. Of dat de update dusdanig vernieuwend is dat het een goed plan is om ons je hierin te laten bijscholen.
Ook kan het handig zijn om eens kritisch te kijken naar het gebruik van de borden en de mate waarop die momenteel gebruikt worden. Worden de mogelijkheden die deze technologie biedt wel ten volle benut?

Een aantal voordelen van goede bordsoftware:
  • Het programma heeft een duidelijke opbouw met intuïtieve functies
  • Het programma is aan te passen aan je eigen wensen
  • U kunt snel mooie presentaties maken
  • Er is al veel (les)materiaal beschikbaar
  • U kunt gemakkelijk scans, afbeeldingen of documenten van Office / Google gebruiken
  • Zowel offline als online te gebruiken
  • Verbinding maken met andere apparaten: tablets, laptops, smartphones van anderen

Globale opzet basis- en gevorderden training

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met  Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

Interesse in een ander traject?