Prowise

Als jarenlange gecertificeerde partner van Prowise kunnen wij u daarom ook trainen in de software van Prowise: de Presenter. Presenter is de online presentatiesoftware van Prowise. Met Presenter maakt u in een handomdraai krachtige lessen of presentaties. Voeg video’s, foto’s, interactieve bouwstenen, 3D-modellen, quizzen en mindmaps toe aan je lessen of maak gebruik van de vele handige kant-en-klare tools van het pakket. 

Voordelen van Prowise Presenter:

Als partner van Prowise zijn wij nauw betrokken bij de ontwikkeling van de diverse (team)trainingen. Al jaren zit er een opbouw in de trainingen qua niveau en tempo die voorheen Brons, Zilver en Goud genoemd werden. Dit is qua naamstellingen inmiddels iets aangepast. Je hebt nu Presenter modulair en Presenter vast. Waarbij de rode draad hetzelfde is gebleven, maar er meer ruimte is voor afstemming per school en de diverse leerbehoeften. In overleg kunnen we onderdelen toevoegen of weglaten.

In alle sessies duik je met je collega’s in de Presenter software. Je leert de functies kennen aan de hand van praktische interactieve voorbeelden, die je gemakkelijk kan aanpassen op niveau of leerstof en die van de docent niet te veel voorbereiding vragen. Je krijgt veel inspiratie voor lesideeën en gaat aan de slag met direct inzetbare werkvormen waarmee je jouw lessen en presentaties meteen na een hoger plan tilt. Na onze drie sessies ben je in staat alle functionaliteiten zo te combineren dat uit dit interactieve leermiddel het maximale onderwijsrendement wordt gehaald.

Globale opzet:

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met één van de mensen van Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Contact opnemen

Interesse in een ander traject?