Prowise

Schoolupdate is dé trainingspartner voor Prowise Presenter. Als gecertificeerde partner van Prowise hebben wij jarenlange expertise opgebouwd in het trainen van gebruikers in de software van Prowise Presenter.

Prowise Presenter is de online presentatiesoftware die het creëren van dynamische lessen en presentaties eenvoudig maakt. Met Presenter voeg je moeiteloos video’s, foto’s, interactieve bouwstenen, 3D-modellen, quizzen en mindmaps toe aan je lessen. Bovendien biedt het pakket een scala aan handige kant-en-klare tools om het lesgeven te verrijken. Met Prowise Presenter geef je een boost aan digitale geletterdheid.

Kortom, met Schoolupdate als jouw trainingspartner ben je verzekerd van expertise en begeleiding in het volledige potentieel van Prowise Presenter. Wij staan klaar om jouw vaardigheden te vergroten en het maximale uit deze innovatieve onderwijstool te halen! 

Voordelen van Prowise Presenter:

Lees meer: Presenter modulair - Presenter vast (Brons / Zilver / Goud)

Als partner van Prowise zijn wij nauw betrokken bij de ontwikkeling van de diverse (team)trainingen. Al jaren zit er een opbouw in de trainingen qua niveau en tempo die we Brons, Zilver en Goud noemen. Dankzij deze opbouw is er een duidelijke rode draad en is er voldoende ruimte voor het inoefenen van de materie. In overleg kunnen we onderdelen toevoegen of weglaten om zo op diverse leerbehoeften aan te sluiten.

In alle sessies duik je met je collega’s in de Presenter software. Je leert de functies kennen aan de hand van praktische interactieve voorbeelden, die je gemakkelijk kan aanpassen op niveau of leerstof en die van de docent niet te veel voorbereiding vragen. Je krijgt veel inspiratie voor lesideeën en gaat aan de slag met direct inzetbare werkvormen waarmee je jouw lessen en presentaties meteen na een hoger plan tilt. Na onze drie sessies ben je in staat alle functionaliteiten zo te combineren dat uit dit interactieve leermiddel het maximale onderwijsrendement wordt gehaald.

Globale opzet:

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met  Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

Interesse in een ander traject?