Anywhereschool

Als Google PD partner bieden wij Anywhereschool evenementen aan. Een Anywhereschool evenement laat de kracht van ICT zien als het gaat om het oplossen van grote uitdagingen. Tijdens Anywhereschool werk je samen met jouw collega aan een casus met behulp van diverse Google Workspace tools en leer je tevens hoe makkelijk deze met elkaar te gebruiken zijn. Juist werken vanuit de “praktijk” helpt leerkrachten een beeld te vormen van de mogelijkheden die je krijgt als je goede ICT-vaardigheden hebt.

Dus wil je bijvoorbeeld weten hoe je met behulp van Google Workspace effectief online onderwijs wil inrichten? Of wil je met je leerlingen bijvoorbeeld de uitdaging aangaan om online actie te voeren tegen milieuvervuiling? Vraag schoolupdate om een Anywhereschool event te organiseren.

Veel onderwijsinstellingen gebruiken een Anywhereschool event vaak als aftrap of afsluiter bij een Google ICT-vaardigheden traject. 

Meer weten, neem contact met ons op.

 

Alle evenementen

Discovery Days

In samenwerking met het Nederlandse en Engelse Google Educatie team organiseren wij voor diverse besturen Google Discovery dagen.

Lees meer
Training Design thinking

Google Certified Innovator (én Masterclass)

Ontworpen voor docenten, schoolleiders en gedreven vernieuwers die met (Google) technologie grensverleggende projecten in het onderwijs creëren. Echte verandering komt van innovatieve gebruikers. Word een Google gecertificeerde Innovator en sluit je aan bij een exclusieve groep van meer dan 1700 bevlogen docenten wereldwijd. Samen werken we dagelijks aan creatieve oplossingen...

Lees meer