VIP ontmoeting tijdens de BETT in Londen

Van 22 tot 25 januari 2020 vindt in Londen de Bett show plaats. Op deze grote ICT-onderwijsbeurs maakt u kennis met alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en ICT. Als officiële Google Professional Development partner organiseren wij op donderdag 23 januari een informele meeting. Samen lopen we over de Google stand. Daarna gaan we in een speciaal voor ons bestemde Google VIP ruimte, onder het genot van een hapje en een drankje, in gesprek over de adoptie van G-suite for Education in uw eigen organisatie.
Via deze link (klik hier) kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van deze bijzondere VIP ontmoeting. Geef je echter snel op want we hebben maar ruimte voor een beperkt aantal genodigden.

Vanuit Schoolupdate zullen Jan-Jaap Klomp, Stijn Hendriks en Frank Reinders aanwezig zijn. In de drukte op zoek naar ons? Bekijk ons alvast op https://www.schoolupdate.nl/onze-mensen/

Alle evenementen

Discovery Dagen

In samenwerking met het Nederlandse en Engelse Google Educatie team organiseren wij voor diverse besturen Google Discovery dagen.

Lees meer