Whizzkids

Whizzkids organiseert gratis ICT wedstrijden voor basisscholen in België en Nederland. Als sponsor van de Whizzkids zijn wij hierbij betrokken. Whizzkids is razend populair in Vlaanderen maar begint ook steeds populairder te worden in Nederland. Voor jouw klas krijg je in drie periodes vragen die je door middel van speurwerk met je groep gaat oplossen.

Als jij met jouw groep de online uitdagende voorrondes weet door te komen, ga je de finale spelen in een groot Pretpark. Afgelopen jaar waren er meer dan 30 klassen die mee deden aan de finale dag in Walibi België en hele mooie prijzen wonnen. Natuurlijk zou het geweldig zijn als ook meer Nederlandse scholen zich bij dit innovatieve leerzame en vooral uitdagende project aansluiten.

Dus als jij leerkracht bent van groep 6, 7, of 8 schrijf je dan in voor Whizzkids en win mooie prijzen. Meer info en inschrijven 

Klik om te vergroten

Alle evenementen

Discovery Days

In samenwerking met het Nederlandse en Engelse Google Educatie team organiseren wij voor diverse besturen Google Discovery dagen.

Lees meer
Training Design thinking

Google Certified Innovator (én Masterclass)

Ontworpen voor docenten, schoolleiders en gedreven vernieuwers die met (Google) technologie grensverleggende projecten in het onderwijs creëren. Echte verandering komt van innovatieve gebruikers. Word een Google gecertificeerde Innovator en sluit je aan bij een exclusieve groep van meer dan 1700 bevlogen docenten wereldwijd. Samen werken we dagelijks aan creatieve oplossingen...

Lees meer