Google Workspace for Education licenties

Schoolupdate kan, als onafhankelijke partij, Google Workspace for Education licenties aanbieden. Hiermee heb je naast de standaard onderwijs Google Workspace apps, geavanceerde beheermogelijkheden, uitgebreidere beveiliging, Cloud Search, onderzoekstools en extra rapportagefuncties. Wij vinden het belangrijk dat onderwijsinstellingen de vrije keuze hebben waar zij onderwijslicenties aanschaffen. Steeds meer organisaties kiezen daarom om onderwijskundige licenties bij een partij te kopen die ze op onderwijskundig gebied begeleidt op onderwijs met ICT.

Kortom de moeite waard! Meer info? We vertellen je er graag meer over.

We praten je bij over de verschillende opties:

Education Standaard

Deze licentie schaf je altijd aan voor jouw gehele domein. Binnen de standaard licentie vind je met name functies die zich richten op de veiligheid en het beheer van jouw omgeving:

Teaching and Learning

Deze licenties zijn los te bestellen per medewerker. Binnen de licentie vind je functies die zich met name richten op de leraar en leerling:

Education Plus

Dit is de meest complete licentie. Net als de Standaard licentie schaf je deze altijd aan voor het gehele domein. Voor iedere 4 leerlingen, krijg je een gratis extra licentie voor medewerkers.

Hulp bij keuze?

Welk abonnement voor jou interessant is ligt aan de situatie binnen jouw domein. Werk je bijvoorbeeld enkel primair binnen Workspace, of ook secundair. Zeker wanneer je ook in het secundaire process binnen Workspace werkt raden wij de Plus licentie aan. Hiermee houd je jouw domein het meest veilig en kan voldoen aan actuele wensen op het gebied van AVG. 

Voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden binnen iedere licentie klik je op deze link. Maar het beste advies wat we kunnen geven is om samen met ons in gesprek te gaan en de mogelijkheden zelf kunt ervaren.

Vraag informatie en/of een gratis proeflicentie aan!

Wanneer u informatie aanvraagt nemen wij contact met u op. U bent tot nog niets verplicht. U kunt meerdere keuzes aanklikken.