Kennismaken met Google Workspace

Wij zijn een van de eerste officiële Google for Education Professional Development Partner in de Benelux en zijn daar erg trots op. Vanaf het begin van G-suite (tegenwoordig Google Workspace genoemd) en de opkomst van Chromebooks in het onderwijs helpen wij scholen bij een succesvolle implementatie.

Dankzij onze officiële status zijn wij in staat uw docenten erkend te certificeren en kunnen wij ons aanbod continue in nauwe, rechtstreekse samenwerking met Google blijvend ontwikkelen.

Lees meer over deze training

Kennismaken met Google Workspace

Google is méér dan alleen een zoekmachine. Google Suite for Education (Google Workspace) is een voor het onderwijs gratis product van Google met onder andere mail, opslag, documenten en presentaties. Werken met Google apps biedt scholen veel voordelen: lage kosten, weinig onderhoud en programma’s die vanaf elke plek te bereiken zijn met pc, laptop, tablet of mobiele telefoon. Wat tijd- en plaats onafhankelijk leren en werken mogelijk maakt. Google heeft speciaal voor het onderwijs “Google classroom” ontwikkeld. Een virtueel klaslokaal dat docenten helpt opdrachten snel en eenvoudig te delen met leerlingen.

Wij zijn een officiële Google partner met gecertificeerde opleiders. Al onze Google trainingen zijn dan ook in nauwe samenwerking met Google ontwikkeld, waardoor kwaliteit en inhoud gewaarborgd zijn.

Deze training kan afzonderlijk worden afgenomen, maar is eigenlijk een aftrap van een implementatieplan. Na deze bijeenkomst heeft u een aardig beeld van Google Workspace, waar het vandaan komt en welke onderdelen dit pakket allemaal te bieden heeft. Om u en uw collega’s echter ICT-vaardig te maken met de diverse toepassingen raden wij aan om ook de twee vervolgtrainingen af te nemen. En/of uiteraard een van onze andere specifieke Google trainingen. We zeggen dan ook dat dit een eerste deel is van ons befaamde “drieluik”.

Additioneel zijn er, uiteraard, nog veel meer onderwerpen die we kunnen toevoegen of apart kunnen trainen. Én zullen we met elkaar in overleg gaan m.b.t. de samen te stellen groepen.

Wat komt er aan bod?

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met  Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

Interesse in een ander traject?