Microsoft Teams

Elke leraar zou met Microsoft Teams moeten werken omdat het de sleutel is tot een effectieve integratie van Microsoft 365 in jouw organisatie. Met voortdurende toevoeging van nieuwe functies is Teams uitgegroeid tot een onmisbaar hulpmiddel in het onderwijs. Of je nu samenwerkt met collega’s of leerlingen, Teams biedt een naadloze omgeving waarin je documenten, chatberichten, websites, opdrachten en andere media vanuit één centrale plek kunt delen en bewerken.

De flexibiliteit van Teams maakt het mogelijk om lesgroepen per vakgebied te creëren, jaargroepen te organiseren, en diverse onderwijsprocessen te stroomlijnen. Of je nu kiest voor weektaken, het uitzetten van huiswerk, samenwerkingsopdrachten of mededelingen plaatsen, Teams biedt de veelzijdigheid die elke leraar nodig heeft.

Kortom, Microsoft Teams is niet alleen een krachtig middel om efficiënt te werken, maar het bevordert ook samenwerking en communicatie binnen de educatieve omgeving. Het is de moderne hub die het onderwijs naar nieuwe hoogten tilt. 

Lees meer over deze training

Maak Teams op maat voor jouw onderwijs! Of je nu lesgroepen per vakgebied wilt creëren, jaargroepen wilt organiseren, of Teams wilt gebruiken voor weektaken, huiswerk, samenwerkingsopdrachten of mededelingen – de keuze is volledig aan jou!

Niet alleen is Teams perfect voor de dynamiek in de klas, maar het is ook een krachtige tool voor naadloze samenwerking in het secundaire proces. Denk aan afstandssamenwerking met collega's, gedeelde bestandsopslag en moeiteloos samenwerken aan documenten.

  • Teams is niet alleen gemakkelijk en intuïtief in gebruik, maar brengt gesprekken, inhoud en apps samen in een veilige omgeving. Met bestanden, opdrachten en samenwerking allemaal vanuit één plek.
  • Het is een waardig alternatief voor Google Classroom en andere leeromgevingen, en je kunt zelfs bestaande SharePoint-groepen uitbreiden met de functies van Teams.

Deze training biedt niet alleen de vaardigheden voor het gebruik van Teams, maar kijkt ook naar hoe je Teams effectief kunt inzetten in jouw organisatie. Na de training ben je klaar om direct met je klas, docententeam of bovenschoolse organisatie aan de slag te gaan.

Heb je al specifieke ideeën voor het gebruik van Teams? Laat het ons weten, en we passen de training aan jouw behoeften aan

Wat komt er aan bod?

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met  Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

Interesse in een ander traject?