Microsoft Teams

Microsoft Teams geeft u de mogelijkheid Microsoft 365 effectief te integreren in uw organisatie. Met de nieuwe functies die geregeld worden toegevoegd is het inmiddels een geweldige middel om in te zetten in het onderwijs. Zowel met collega’s als met leerlingen! Deel en bewerk documenten, chatberichten, websites, opdrachten en andere media vanuit één plek. 

Lees meer over deze training

U kunt Teams inzetten zodat het precies past bij uw onderwijs. Maak bijvoorbeeld lesgroepen per vakgebied of kies voor jaargroepen. En wit u Teams inzetten voor weektaken, het uitzetten van huiswerk, samenwerkingsopdrachten of mededelingen plaatsen? De keuze is aan u, want het kan allemaal! 

Naast het gebruik van Teams in de klas is het ook een zeer geschikte tool voor gebruik in het secundaire (werk)proces. Denk daarbij aan het samenwerken met collega’s op afstand. Denk daarnaast zeker ook aan gedeelde bestandsopslag en het samenwerken in documenten.

  • Teams is gemakkelijk en intuïtief in het gebruik 

  • Gesprekken, inhoud en apps worden samengebracht in één veilige omgeving

  • Bestanden, opdrachten en samenwerken vanuit één plek 

  • Waardig alternatief voor Google Classroom of andere elektronische leeromgevingen 

  • Bestaande SharePoint groepen kunnen worden uitgebreid met de Teams functies 

In deze training leert u niet alleen de vaardigheden voor het gebruik van Teams, maar kijken we ook naar hoe u Teams kunt inzetten in de organisatie. Na de training weet u hoe Microsoft Teams werkt en kan u met de klas, het docententeam of de bovenschoolse organisatie direct aan de slag.

Als u al weet hoe u MS Teams wilt gaan inzetten in uw organisatie laat ons dit dan weten, dan stemmen we de inhoud daar samen met u op af.

Wat komt er aan bod?

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met één van de mensen van Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Contact opnemen

Interesse in een ander traject?