Interim ICT-coördinator

Is er behoefte aan een tijdelijke oplossing door het uitvallen of ontbreken van een ICT-coördinator of iCoach? Of wellicht wilt u het ICT-team (tijdelijk) met ervaring uitbreiden? Wij bieden op basis van detachering, graag een van onze ICT en onderwijsexperts aan.

U wilt voor uw organisatie kwaliteit. Het is belangrijk, zeker in overgangsfases, mensen te hebben die de ontwikkelingen en de markt goed kennen. Al onze mensen hebben jarenlange ervaring als ICT-deskundige op verschillende scholen en besturen in verschillende rollen en organisatielagen van primair onderwijs tot en met hoger onderwijs. Wij hebben een brede variatie aan kennis, competenties en ervaring beschikbaar. Waardoor u erop kunt rekenen dat onze ICT-onderwijsbegeleider passende expertise meebrengt, zich de context van uw organisatie snel eigen maakt en deze vertaalt naar een resultaatgerichte invulling van de opdracht.

Training Keynote inspiratiesessie

Onze focus ligt op ICT laten werken in de klas. Wij helpen uw onderwijsinstelling dit doel te bereiken. De ondersteuning zal altijd in samenspraak met u zijn en kent vele vormen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor hulp m.b.t. technische ICT-detachering waarbij u elke week een aantal uren een expert op school / bestuur heeft. Die mede zorg draagt voor de digiborden/touchscreens, de internetverbindingen, installaties, inkoop en meer. Of kies voor een meer onderwijsinhoudelijke ICT-expert, waarbij er (op school- of bovenschoolsniveau) meegedacht wordt over de implementatie van ICT in uw organisatie. De onderwijsvisie, kwaliteitsborging, professionalisering en meer.

Een combinatie is uiteraard ook mogelijk.

U kunt denken aan

Onze expertise

Wilt u een expert op het gebied van ICT in het onderwijs inhuren? Neem dan contact op met één van de mensen van Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Contact opnemen

Benieuwd naar andere mogelijkheden?