Alles start met een visie

Wilt u meegenomen worden naar het onderwijs wat aansluit op de ontwikkelingen van de huidige tijd? Weten of uw onderwijs de maatschappelijke ontwikkelingen goed volgt en aansluit bij de leerlingen van nu?

 Tijdens deze scholing praten we u helemaal bij en blikken we ook vooruit. We ontwikkelen een inspirerend plan om met technologie in uw onderwijs aan de slag te gaan. Er wordt een heldere visie op de rol van ICT binnen uw onderwijs gevormd, waarvanuit u aan de slag kan gaan om ICT een duurzame rol in uw organisatie te geven.

Lees meer over deze training

We nemen hiervoor het vier in balans-model als uitgangspunt. Na afloop heeft u concrete handvatten hoe technologie de rol van de docent en leerling verandert. Ook ligt er een duidelijk plan om technologie in uw onderwijs te integreren. We maken onder andere gebruik van de gouden cirkel van Simon Sinek die met de “waarom” vraagt begint. Onze begeleiding stopt niet na het beleidsplan. Wij helpen u graag om de volgende stappen van het plan, de "wat" en "hoe" met uw team in de praktijk brengen.

Wat komt er aan bod?

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met één van de mensen van Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Contact opnemen

Interesse in een ander traject?