Alles start met een visie

Wil je mee de toekomst van het onderwijs verkennen, aangepast aan de huidige ontwikkelingen? Benieuwd of jouw onderwijs goed aansluit bij de maatschappelijke veranderingen en de behoeften van hedendaagse leerlingen?

Tijdens deze scholing brengen we je volledig op de hoogte en kijken we ook vooruit. Samen smeden we een inspirerend plan om technologie effectief in jouw onderwijs te integreren. We creëren een heldere visie op de rol van digitale geletterdheid binnen jouw onderwijs, waarmee je vervolgens aan de slag kunt om digitale geletterdheid een duurzame plaats in jouw organisatie te geven.

Lees meer over deze training

We nemen hiervoor het vier in balans-model als uitgangspunt. Na afloop heeft u concrete handvatten hoe technologie de rol van de docent en leerling verandert. Ook ligt er een duidelijk plan om technologie in uw onderwijs te integreren. We maken onder andere gebruik van de gouden cirkel van Simon Sinek die met de “waarom” vraagt begint. Onze begeleiding stopt niet na het beleidsplan. Wij helpen u graag om de volgende stappen van het plan, de "wat" en "hoe" met uw team in de praktijk brengen.

Wat komt er aan bod?

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met  Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

Interesse in een ander traject?