Google Certified Educator level 1 en 2

Sinds begin 2019 zijn wij Google for Education partner. Dit houdt in dat wij nauw betrokken zijn bij de ontwikkelingen van Google en officiële scholing met bijpassende certificering mogen aanbieden.

Betreed de wereld van Google Certified Educator en geef jouw vaardigheden een officiële erkenning! Of je nu start met Level 1 of al in het bezit bent van dat certificaat en verder wilt gaan met Level 2, ons traject bereidt je optimaal voor op het behalen van deze prestigieuze certificeringen. Kom alvast in de stemming door deze presentatie te bekijken: klik hier

Afhankelijk van de insteek (level 1 of 2) komt het volgende aan bod:

Lees meer over deze training

Bekijk zeker ook deze presentatie voor meer tekst en uitleg.

Betreed de wereld van Google Certified Educator en geef jouw vaardigheden een officiële erkenning! Of je nu start met Level 1 of al in het bezit bent van dat certificaat en verder wilt gaan met Level 2, ons traject bereidt je optimaal voor op het behalen van deze prestigieuze certificeringen.

Onze doelstelling is helder: we willen jou succesvol laten slagen voor het online examen, waarbij je jouw bekwaamheid in Google Workspace voor het onderwijs officieel kunt aantonen. We behandelen alle essentiële basisvaardigheden, van werken in Drive tot samenwerken in Docs, Presentaties, Spreadsheets, en meer. Na slechts vier bijeenkomsten en enkele uren thuisstudie ben jij klaar om het examen met vlag en wimpel af te leggen!

Voor Level 2 duiken we dieper in Google Workspace en gaan we verder dan de basis. Ontdek geavanceerde functies, add-ons en extensies, en verdiep je in tools als Blogger, Scholar, Maps, Earth en de Chrome webstore. Alles om het gebruik van (Google) technologie in leren en lesgeven naar een hoger niveau te tillen. En wie weet, op weg naar de ultieme status van Certified Innovator! Doe mee en zet de volgende stap in jouw digitale onderwijsreis!

Als je Google-gecertificeerd docent bent, kun je de badge die je ontvangt op je CV, portfolio, website en meer plaatsen!

 

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met  Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

Interesse in een ander traject?