Google Certified Educator level 1 en 2

Sinds begin 2019 zijn wij Google  Professional Development partner in Nederland. Dit houdt in dat wij nauw betrokken zijn bij de ontwikkelingen van Google en officiële scholing met bijpassende certificering mogen aanbieden.

Wij zitten dan ook dicht bij het vuur en beschikken over gecertificeerde trainers die u in een aantal dagdelen alle ins en outs van de basistools van Google Workspace leren. Wordt er al met Google Workspace op school gewerkt, of gaat u er mee werken en wilt u zich alles van Google Workspace eigen maken en zo een officiële Google status verkrijgen? Dan is deze scholing een echte aanrader! Kom alvast in de stemming door deze presentatie te bekijken: klik hier

Lees meer over deze training

Bekijk zeker ook deze presentatie voor meer tekst en uitleg.
Door deelname aan dit traject helpen we u een officiële Google gecertifieerd docent te worden. Google Certified Educator bestaat uit 2 levels. Bent u reeds in het bezet van het Google Educator Level 1 certificaat? Ga dan zeker voor level 2.

Ons doel is om u aan het einde van de rit te laten slagen voor het online examen waarmee u zelf uiteindelijk uw bekwaamheid officieel aantoont. De basisvaardigheden van werken in de Google Workspace cloud komen aan bod. Van opslaan en delen in Drive, werken en samenwerken in Docs, Presentaties, Spreadsheets, communiceren via Gmail en Agenda tot afspeellijsten in Youtube.

Na zo’n vier bijeenkomsten, aangevuld met enkele uren thuisstudie, bent u in staat om het online examen te maken en zijn wij ervan overtuigd dat u hier met vlag en wimpel voor slaagt!

Tijdens het examen laat u zien dat u Google Workspce for education-tools in een schoolomgeving op de juiste manier kunt gebruiken. Het examen omvat een aantal meerkeuzevragen en een groot deel  praktijkopgaven waar het praktisch handelen centraal staat.

Met betrekking tot Google Certified Educator Level 2 is de voorwaarde voor deelname dat Level 1 positief is afgerond. Het traject voor Level 2 is vergelijkbaar qua opbouw. We gaan echter dieper in op de diverse onderdelen van Google Workspace. We gaan voorbij de basis en zoomen in op een grotere hoeveelheid Google for Education-tools en andere technologieën. Denk aan add-ons en extensies, Blogger, Scholar, Maps en Earth, Chrome webstore en meer. Alles om het leren en lesgeven met (Google) technologie nog beter te integreren. Met als einddoel wellicht ooit de status van Certified Innovator!

Afhankelijk van de insteek (level 1 of 2) komt het volgende aan bod:

Als je Google-gecertificeerd docent bent, kun je de badge die je ontvangt op je CV, portfolio, website en meer plaatsen!

Indien gewenst regelen en helpen wij bij alles voor u. Met het aanvragen en aanmelden examen t/m een locatie voor als u in alle rust het examen wilt doen. En in het kader van successen vieren regelen we dan een leuke, gezellige borrel na afloop!

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met één van de mensen van Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Contact opnemen

Interesse in een ander traject?