Inspiratiesessie / Keynote - "Leerkrachtiger door ICT"

Scholen zijn de drijvende kracht achter innovatie en ondernemerschap. Docenten blijven in onze ogen degene die het verschil maken voor zijn of haar leerlingen. Wij geloven dat technologie hier een positieve bijdrage aan levert.

Lees meer over deze training

ICT in het onderwijs heeft een enorme groei doorgemaakt en de voorspelling is dat dit niet meer stopt. Als je de ontwikkelingen in een breder, maatschappelijk perspectief bekijkt, dan zie je dat technologie factor 2 zo snel gaat. De snelheid waarmee technologische uitvindingen gaan, zullen de hele maatschappij en dus ook het onderwijs fundamenteel veranderen. Er wordt veel gesproken over de technologische ontwikkelingen en dat dit grote invloed zal hebben op de banen van de toekomst. Welke invloed hebben die robots en supercomputers op de werkvloer? Welke vaardigheden heb je nodig om fijn samen te werken met jouw robot-collega?

 

In onze inspiratiesessie “Leerkrachtiger met ICT” passeren diverse onderwerpen de revue, waarbij we het onderwijs continue voor ogen houden en die als rode draad leidend is.
Zoekt u een bevlogen gastspreker om tijdens een bijeenkomst voor uw ICT-werkgroep, directeurenberaad, een (bovenschoolse) studiedag of een ander onderwijs en ICT gerelateerde bijeenkomst te inspireren, enthousiasmeren en waarna nog lang gesproken wordt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat komt er aan bod?

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met één van de mensen van Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Contact opnemen

Interesse in een ander traject?