Onderwijskundig i-coach begeleidingstraject

Onze leerlingen groeien op in een gedigitaliseerde maatschappij. Om hier gedegen mee om te kunnen gaan, zullen leerlingen zich moeten voorbereiden op een leven die zich voor een belangrijk deel hierin plaatsvindt. Om dit kracht bij te zetten zal digitale geletterdheid waarschijnlijk een apart leergebied gaan worden. Alleen hiervoor zou eigenlijk elke school een i-caoch moeten hebben.
Met ons onderwijskundig i-coach traject helpen wij jou om een duurzaam ICT plan van aanpak te maken en krijg je handvatten over hoe jij je collega’s motiveert en meekrijgt in deze transitie.

Dit traject heeft mij en mijn organisatie echt verder geholpen om goed onderbouwd ICT beleid te maken. Schoolupdate weet waarover het gaat!

Wouter van den Berg - Conexus

i-coach “are you ready for the launch?”:

In dit 6 delige traject nemen wij je door middel van een wisselwerking tussen praktijk ,theorie en onze e-learning mee, zodat jij als i-coach in staat bet om ICT ontwikkelingen te kunnen ontwikkelen begeleiden en ondersteunen.
De focus van dit traject ligt daarnaast op jouw ontwikkeling en hoe jij met behulp van diverse bronnen, hulpmiddelen en tools je collega’s en organisatie praktisch kan begeleiden in het duurzaam en doordacht gebruik van ICT in het onderwijs.

Om dit i-coach traject te kunnen volgen, dien je voldoende digitaal onderlegd te zijn en ben je in staat om nieuwe vaardigheden door middel van zelfstudie eigen te maken. Ook zal je tijd moeten hebben om praktijkopdrachten uit te kunnen voeren zoals coachingsgesprekken met collega’s en directie. Ook zal je tijd moeten nemen om praktische opdrachten uit te voeren.

Na afloop van dit traject heeft u een praktisch plan van aanpak met duidelijke speerpunten gemaakt dat aansluit op de visie van uw school en/of organisatie. Hier kunt u de komende jaren mee aan de slag.

Hopelijk ben jij na deze intensieve cursus net zo enthousiast als veel van je collega’s voor je die deze praktische cursus gevolgd hebben.

Wat komt er aan bod?

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met één van de mensen van Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Contact opnemen

Interesse in een ander traject?