Word een Google Certified Educator

Meld je snel aan voor onze 2024-2025 livestream training en word gecertificeerd Google Educator.

Lockup_Google_Workspace_Edu_vert_clr

Steeds meer leraren kiezen ervoor om gecertificeerd Google Educator te worden. Ze ervaren dat het hebben van goede Google Workspace For Education vaardigheden helpt om snel efficiënt en doordacht de lessen aan te laten sluiten bij de behoeftes van de leerlingen. 

Wij bieden gedurende het jaar regelmatig trainingen level 1 en 2 aan. 

Google Certified Educator Level 1 worden is de eerste stap tot expert op het gebied van Google Workspace for Education! Veel leraren kiezen na level 1 ook voor de volgende stap:
Google Certified Educator level 2. Samen met level 1 is dit de basis waarvanuit weer diverse vervolgstappen mogelijk zijn, zoals het behalen van het Google Certified Trainer certificaat:  Gecertificeerde trainers stimuleren docenten om te leren en Google for Education-producten te gebruiken om hun lessen efficiënter te maken, de prestaties van leerlingen te verbeteren en te werken aan hun leiderschapsvaardigheden.

Tijdens iedere sessie worden één of meerdere Google applicaties uitgelicht, staat er een casus zoals deze ook in het examen voor kunnen komen centraal. Daarnaast is er ruimte voor vragen én wordt er een zelfstudie-opdracht meegegeven.

Hierna heb je verschillende mogelijkheden om de behandelde stof in te oefenen:

  • Breng het geleerde direct in de praktijk, omdat de sessies zullen aansluiten op situaties die je in het Nederlandse en Vlaamse onderwijs tegenkomt.

  • Ga aan de slag met specifieke onderdelen van zelfstudie in het docentencentrum en de materialen van Schoolupdate die jij via de trainer krijgt en waar in de livestream naar verwezen zal worden.

Sluit de training af met een examen om jouw Google Workspace vaardigheden te testen en deel jouw resultaat.

Na het succesvol afronden van een examen, ontvang je een digitale badge die je bijvoorbeeld kunt gebruiken onder jouw e-mailhandtekening, op social media en/of op websites. 

Onderscheid jezelf als docent, laat je vaardigheden zien op je cv en deel deze in je professionele netwerken.

Werk aan je professionele ontwikkeling en laat je certificeren in het gebruik van Google-tools in de klas.

Certificeringen voor educator 1 en 2 zijn de basis voor de Google Certified Innovator- en Trainer – en Coach programma’s.

Klik snel voor de nieuwe schooljaar 24/25 data. Schrijf je vandaag nog in.
Klik snel voor de nieuwe schooljaar 24/25 data. Schrijf je vandaag nog in.