Word een Google Certified Educator

Meld je snel aan voor onze gloednieuwe livestreamtraining en word gratis gecertificeerd Google Educator level 1.

Voor 2022

plaatsen beschikbaar

Vanuit de Google datacenters in Nederland mogen wij de Nederlandse leraren een mooi aanbod doen. Woon jij in de buurt van een Nederlands datacentrum (Grofweg provincie Noord-Holland, Friesland, Groningen, Zuid-Holland, Utrecht Flevoland Drente Overijssel en Gelderland) dan kan jij je aanmelden voor een gratis training GCE level 1.  

Tijdens iedere sessie worden één of meerdere Google applicaties uitgelicht, staat er een casus centraal zoals deze ook in het examen voor kunnen komen, is er ruimte voor vragen én wordt er een zelfstudie-opdracht meegegeven.

Hierna heb je verschillende mogelijkheden om de behandelde stof in te oefenen:

  • Breng het geleerde direct in de praktijk, omdat de sessies zullen aansluiten op situaties die je in het Nederlandse en Vlaamse onderwijs tegenkomt.
  • Ga aan de slag met specifieke onderdelen van zelfstudie in het docentencentrum en de GRATIS e-learning van Schoolupdate waar de trainer in de livestream naar zal verwijzen.

Sluit de training af met een examen om jouw Google Workspace vaardigheden te testen en deel jouw resultaat.

Google Educator Level 1 worden is de eerste stap tot expert op het gebied van Google Workspace for Education! Veel leraren kiezen na Google Certified Educator level 1 ook voor de volgende stap: Google Certified Educator level 2. Hierna zijn er diverse vervolgstappen mogelijk. Zoals het behalen van het Google Certified Trainer certificaat:  Gecertificeerde trainers stimuleren docenten om te leren en Google for Education-producten te gebruiken om hun lessen efficiënter te maken, de prestaties van leerlingen te verbeteren en te werken aan hun leiderschapsvaardigheden.

Na het succesvol afronden van een examen, ontvang je een digitale badge die je bijvoorbeeld kunt gebruiken onder jouw e-mailhandtekening, op social media en/of op websites.