Online academie

Omdat wij steeds vaker de vraag voor naslagwerk, herhaling, monitoring en persoonlijke leerroutes kregen, hebben wij ons eigen online platform ontwikkeld! Hier maken we online leren mogelijk, zodat u en uw collega’s ten alle tijden eenvoudig op eigen niveau verder kunnen leren.

E-learning met Schoolupdate

Dankzij onze e-learning (bij voorkeur in combinatie mét een training van ons fysiek op locatie) zijn wij van mening een krachtige vorm van scholing aan te kunnen bieden. Omdat het dan niet enkel bij “die ene keer” blijft en dat er dankzij deze mix ruimte is voor effectief leren middels andere werkvormen en leerstijlen.

Al onze modules zijn gericht op leren en lesgeven met ICT. We staan stil bij concrete (ict-)basisvaardigheden en vullen dit altijd aan met voorbeelden die direct in de praktijk toe te passen zijn. De modules bestaan uit interactieve elementen met vragen tussendoor. Diverse cursussen zijn voorzien van een eindtoets met na voldoende beoordeling automatische certificering.

Meisje met VR bril

Hiernaast biedt onze academie de mogelijkheid om per groep, cursus of individuele gebruiker inzicht in de vorderingen te krijgen. U ziet welke cursussen docenten gestart zijn, in welke ze momenteel leren, welke cursussen ze afronden en/of waar ze vastlopen. De inzichten die u via ons uit deze rapportage haalt zijn te gebruiken om heel gericht collega’s te begeleiden.

Interesse?

Blijf up-to-date in de Schoolupdate Academie! 
Leerkrachtiger door ict.