Schoolupdate Academie

Wij hebben een jarenlange ervaring met het scholen van onderwijsprofessionals. Onze expertise delen we dan ook graag. Zowel online via onze academie, als offline op locatie.

Niet alleen menskracht, maar ook digitale kracht

Met onze trainingen helpen wij je om in de tijd van snel opvolgende technologieën up-to-date te blijven. Online, dus wanneer het jou uitkomt.

Binnen de Schoolupdate academie kun je individueel of als team toegang krijgen tot álle online trainingen. Al onze modules zijn gericht op leren en lesgeven met ICT. We staan stil bij concrete (ict-)basisvaardigheden en zullen dit altijd aanvullen met voorbeelden die direct in de praktijk toe te passen zijn!

De modules bestaan uit interactieve elementen met vragen tussendoor. Diverse cursussen zijn voorzien van een eindtoets met na voldoende beoordeling automatische certificering. 

Hiernaast biedt onze academie de mogelijkheid om per groep, cursus of individuele gebruiker inzicht in de vorderingen te krijgen. U ziet welke cursussen docenten gestart zijn, in welke ze momenteel leren, welke cursussen ze afronden en/of waar ze vastlopen. De inzichten die u via ons uit deze rapportage haalt zijn te gebruiken om heel gericht collega’s te begeleiden.

Interesse?

Blijf up-to-date in de Schoolupdate Academie! 
Leerkrachtiger door ict.

Educatief Partner

Toegang tot onze omgeving is per gebruiker p/jr en gebaseerd op een meerjarige samenwerking, waarbij we ons aanbod bij voorkeur aanvullen met "live " sessies.

24/7

Via ons leerplatform maken we Binge' leren mogelijk, zodat je te allen tijde eenvoudig op eigen niveau en tempo kunt leren. Overdag, maar ook 's avonds als de kinderen in bed liggen.

Opvolging en vragen

Wij hebben meerdere product specialisten, zodat je jouw problemen of struikelblokken altijd kunt aankaarten en wij je graag verder helpen.

(zelf)evaluatie

Veel modules worden afgesloten met een "test jezelf" om te zien of je de inhoud onder de knie hebt. Als dat het geval is ontvang je automatisch erkende certificering.

Een leven lang leren

Onze modules worden non-stop aangevuld en bijgewerkt, up-to-date zijn zit immers in ons DNA.

Kwaliteit

Al onze trainingen zijn gemaakt door leraren en inhoudsexperts die nog dagelijks binnen de schoolmuren te vinden zijn.