Updates

Op deze pagina willen we jou op de hoogte houden van de zaken waar wij ook trots op zijn. Wist jij dat wij regelmatig (online) events organiseren? Dat wij jou op de hoogte kunnen houden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onderwijs met ICT? 
Kijk hieronder snel naar de mogelijkheden die wij bieden en blijf op de hoogte.

Nieuwsbrief zomer 2021

nieuwsbrief

Doe de Google Admin Check

Gecretificeerd Google teacher of Trainer

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-onderwijsgebied? Ben je benieuwd welke nieuwe onderwijskundige online trainingen wij aanbieden? Wil je weten waarom Peter Jilessen ons team is komen versterken? Bekijk dan onze voorjaars nieuwsbrief.

Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn wat wel en wat niet onder de GDPR valt en hoe ze dat regelen in het beheer van het product waarmee gewerkt wordt. Heb je vragen over het privacy veiliger maken van de Google Workspace for Education in de admin console? Doorloop met ons de vele instellingen en je ben weer helemaal up-to-date!

De afgelopen periode hebben we gemerkt dat leraren met goede ICT-vaardigheden snel aan de slag konden met tools als Google Meet en Classroom. Tools die helpend waren om het thuisonderwijs vorm te geven.Nu wordt het tijd om dit vast te houden!. Wij komen daarom met een speciaal aanbod voor iedereen die vaardig willen worden met Google Workspace for Education

Online leren Schoolupdate academie