Updates

Op deze pagina willen we jou op de hoogte houden van de zaken waar wij ook trots op zijn. Wist jij dat wij regelmatig (online) events organiseren? Dat wij jou op de hoogte kunnen houden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onderwijs met ICT? 
Kijk hieronder snel naar de mogelijkheden die wij bieden en blijf op de hoogte.

Blijf Up-to-date

Professionaliseren met Schoolupdate

Laatste nieuwsbrief

Gratis aanbod GCE level 1

De afgelopen drie jaar zijn we druk geweest met het opzetten en inrichten van onze Schoolupdate Academie. We hebben korte lijntjes naar onze gebruikers en luisteren goed naar de wensen van hen. 

Om de ervaringen toch enigszins  met iedereen te kunnen delen hebben we onlangs twee
“grootgebruikers” van de Schoolupdate Academie tien vragen voorgelegd. Bienne van Beek (INOS, Spoorzoeker) en
Larbi Lamlih (Nutsscholen Breda, Burgst)

Ook deze nieuwsbrief staat weer vol interessante ontwikkelingen bij Schoolupdate. Wist je dat wij achter de schermen heel hard aan het werk zijn aan onze KIDS academie, e-learning digitale geletterdheid voor basisschoolleerlingen? Dat aan Whizzkids ook  Nederlandse scholen mee kunnen doen?
Ook hebben wij weer veel nieuwe modules online die onder andere gericht zijn op Mediawijsheid. Kortom jullie hoeven je deze herfst niet te vervelen met onze nieuwsbrief.


Wij kunnen voor 2022 nog een aantal leraren gratis de gecertificeerde opleiding Google Certified Educator aanbieden. Wil je bij dit gratis online aanbod zijn, meld je dan snel aan.

Online leren Schoolupdate academie