Schoolupdate

ICT-training, onderwijs- en trajectbegeleiding, opleidingen en events

Onze mensen hebben veel ervaring als ICT-deskundige in verschillende rollen van primair- tot en met hoger onderwijs. Wij hebben een jarenlange ervaring met het scholen van onderwijsprofessionals. Onze begeleiding bestaat uit advisering, trainingen op locatie en ook online via ons eigen e-learning platform. Wij merken dat deze mix zorgt voor een hoog leerrendement.

Bedrijf in beeld

Wilt u een beeld krijgen en horen wat anderen over ons zeggen? Bekijk dan zeker onze bedrijfsvideo’s!

Bedrijfsfilm

Wat vinden anderen?

Professionaliseren met Schoolupdate

Wij helpen organisaties up-to-date te zijn en te blijven tussen de snel opkomende technologieën en leermiddelen die er zijn voor het onderwijs. Met de juiste kennis en vaardigheden kunnen de mogelijkheden van technologie en nieuwe media volop geïntegreerd worden in de dagelijkse (onderwijs)praktijk, waardoor de leeromgeving nog krachtiger en eigentijdser wordt.

Onze mensen volgen alle ontwikkelingen op het gebied van ICT en onderwijs op de voet, leren zelf continu bij en hebben hun portfolio inmiddels aardig uitgebreid. Ook ons team en het netwerk van professionals waarmee we samenwerken, wordt steeds groter. We zijn erg trots om inmiddels een bekende trainingspartij in onderwijsland te zijn. Hiervoor willen we dan ook alle scholen en samenwerkingspartners bedanken! Op naar nog vele jaren meer, wij hebben er zin in!

Over Schoolupdate