Microsoft 365 - De diverse toepassingen nader bekeken

Ontdek de kracht van Microsoft 365 en geef digitale geletterdheid een boost in jouw organisatie! Met een breed scala aan mogelijkheden en voortdurende ontwikkelingen biedt Microsoft 365 een schat aan tools voor een optimale leservaring. Of je nu kiest voor een volledige drieluik of een op maat gemaakt aanbod, wij passen de sessie aan op jouw behoeften.

We nemen je mee langs diverse Microsoft 365 applicaties die jou helpen bij het vormgeven van de ideale les. Ontdek hoe je jouw les effectief voorbereidt, dynamisch inricht met Teams, Forms, Sway, en meer, en hoe je waardevolle informatie achteraf beheert. Van klassen creëren tot cijferlijsten en opdrachten in OneNote – wij begeleiden je door het gehele proces.

En het beste? De Microsoft 365 applicaties zijn niet alleen krachtig, maar ook dagelijks door ons allemaal veel gebruikt. Wij bieden niet alleen complete scholing, maar ook “losse” sessies om je snel op weg te helpen. Ontdek de mogelijkheden en laat Microsoft 365 jouw onderwijs naar nieuwe hoogten tillen! 

Wat kan er uitgebreid(er) aan bod komen?

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met  Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

Interesse in een ander traject?