Microsoft 365 - De diverse toepassingen nader bekeken

Microsoft biedt in haar Microsoft 365 pakket ontzettend veel mogelijkheden. En ontwikkelt zich continue. Ga je als organisatie werken met een van de onderstaande applicaties, dan kunnen we dit altijd inpassen in onze drieluik of een (los) aanbod op maat maken.

Deze sessie kan o.a. ingezet worden als docentenreis waarbij we als touroperators langs diverse applicaties gaan die helpend zijn om een ideale les met de tools van Microsoft 365 vorm te geven. Hoe bereid je jouw les voor in Microsoft 365? Hoe gebruik je het tijdens de les en hoe ga je met de informatie om achteraf? Teams, Forms, Sway, klassen aanmaken en beheren, cijferlijsten, opdrachten in OneNote en nog veel meer…

De MS Office applicaties worden nog steeds elke dag door ons allemaal veel gebruikt. We bieden daar ook “losse” scholing voor aan.

Wat kan er uitgebreid(er) aan bod komen?

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met één van de mensen van Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Contact opnemen

Tip! Naast de trainingen voor Office 2019 (of nieuwer) kunnen we je ook helpen wanneer u de overstap maakt van een eerdere versie.

Interesse in een ander traject?