Microsoft 365 - deel 1 van 3

De favoriete Office-functies online; in de “Cloud ” dat is in het kort Microsoft 365. Omdat alles online staat is Microsoft 365 een prachtig platform om samen te werken en documenten te delen vanaf verschillende apparaten en besturingssystemen. We duiken dieper in de wereld van Microsoft 365. Meer nadruk op het samenwerken en delen en kennismaken met de nieuwste toepassingen op Office gebied! Een uitdagende training die het werken weer een stap verder zal vergemakkelijken!
Deze training zien wij als een startbijeenkomst. Wij hebben een drieluik ontwikkeld waar we op een door ons ervaren rode draad door diverse onderdelen zullen gaan. Vandaar deel 1 van 3.

Lees meer over deze training

Hoewel deze kennismakingstraining los af te nemen is raden wij toch echt aan om onze (tenminste 2!) andere bijeenkomsten in te plannen. Pas dan kan er intensief ingegaan worden op alle functionaliteiten die Microsoft Office 365 te bieden heeft.

Tijdens deze training krijgt u een eerste overzicht van de Office 365 mogelijkheden. We gaan aan de slag met e-mail via Outlook online, leren werken met de persoonlijke bestandsopslag via OneDrive en ervaren het samenwerken met collega’s.

 

We hebben een drieluik ontwikkeld waar we op alle onderdelen in zullen gaan en naast onze voorbeelden we zeker vooral ook praktisch aan de slag zullen gaan.

Wat komt er aan bod?

Tip!​ De diverse onderdelen bieden we ook via een ‘pick & mix’ principe als losse modules aan. Mail of bel ons en we stemmen dit graag samen af.

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met één van de mensen van Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Contact opnemen

Interesse in een ander traject?