Microsoft 365 - deel 1 van 3

Ontdek de kracht van Microsoft 365 in de “Cloud” – jouw favoriete producten nu overal beschikbaar! Deze training is jouw essentiële gids voor naadloze samenwerking en documentendeling op verschillende apparaten en besturingssystemen. Duik dieper in de wereld van Microsoft 365 met de nadruk op samenwerking, delen en de nieuwste Office-toepassingen.

Deze training is niet alleen uitdagend maar ook essentieel om digitale geletterdheid naar een hoger niveau te tillen. Het is de start van een drieluik, een reis met een ervaren rode draad. Deel 1 van 3 opent de deur naar een efficiëntere manier van werken. Doe mee en ontdek hoe Microsoft 365 je werkervaring transformeert! 

Lees meer over deze training

Hoewel deze kennismakingstraining los af te nemen is raden wij toch echt aan om onze andere twee bijeenkomsten in te plannen. Pas dan kan er intensief ingegaan worden op alle functionaliteiten die Microsoft  365 te bieden heeft.

Tijdens deze training krijgt u een eerste overzicht van de Microsoft 365 mogelijkheden. We gaan aan de slag met e-mail via Outlook online, leren werken met de persoonlijke bestandsopslag via OneDrive en ervaren het samenwerken met collega’s.

We hebben een drieluik ontwikkeld waar we op alle onderdelen praktisch en ervaringsgericht in zullen gaan. 

Wat komt er aan bod?

Tip!​ De diverse onderdelen bieden we ook via een ‘pick & mix’ principe als losse modules aan. Mail of bel ons en we stemmen dit graag samen af.

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met  Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

Interesse in een ander traject?