Onderwijskundig iCoach begeleidingstraject

Ontketen de digitale toekomst voor onze leerlingen met jouw rol als iCoach! In een wereld die steeds meer gedigitaliseerd raakt, is digitale geletterdheid cruciaal voor de voorbereiding van onze leerlingen op het leven in de moderne maatschappij. Daarom zou elke school een iCoach moeten hebben, en wij zijn er om jou te begeleiden in deze missie!

Met ons onderwijskundig iCoach traject bieden wij jou de tools om een duurzaam ICT plan van aanpak te smeden. Leer hoe je jouw collega’s kunt inspireren en betrekken bij deze transformatie. Word de katalysator van digitale geletterdheid in jouw school en laat de iCoach in jou schitteren!

Dit traject heeft mij en mijn organisatie echt verder geholpen om goed onderbouwd ICT beleid te maken. Schoolupdate weet waarover het gaat!
Arjan Tra
Edu-Ley
Lees meer over deze training

iCoach "Are you ready for the launch?"

In dit 6-delige traject nemen wij je mee op een dynamische ontdekkingsreis, waarbij praktijk, theorie en onze e-learning elkaar afwisselen. Als iCoach leer je niet alleen de nieuwste digitale geletterdheidsontwikkelingen begrijpen, maar word je ook in staat gesteld om ze te begeleiden en ondersteunen.

De focus van dit traject ligt op jouw persoonlijke groei en hoe je, met behulp van diverse bronnen, hulpmiddelen en tools, je collega’s en organisatie praktisch kunt begeleiden in het duurzaam en doordacht gebruik van digitale geletterdheid in het onderwijs.

Om aan dit iCoach traject deel te nemen, dien je voldoende digitaal onderlegd te zijn en de vaardigheid te hebben om nieuwe skills via zelfstudie eigen te maken. Tijd toewijzen aan praktijkopdrachten, zoals coachingsgesprekken met collega’s en directie, is essentieel.

Na dit traject heb je een concreet actieplan met duidelijke speerpunten ontwikkeld dat naadloos aansluit op de visie van jouw school en/of organisatie. Hiermee sta je klaar om de komende jaren impact te maken.

We hopen dat je na deze intensieve cursus net zo enthousiast bent als veel van je collega’s die je voorgingen in deze praktijkgerichte opleiding.

Wat komt er aan bod?

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met  Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

Interesse in een ander traject?