Cloudwerken - overzicht (of opfris) training

Deze training kan als een startpunt gebruikt worden voor scholen die worstelen met de keuze of implementatie van een cloudplatform. De mogelijkheden van de verschillende cloudoplossingen zijn overweldigend! Daarom is deze bijeenkomst óók erg nuttig voor scholen die al reeds in de cloud werken, maar graag meer willen weten of behoefte hebben om hun kennis up-te-daten.

Lees meer over deze training

Want of het nu gaat om het werken in de Microsoft Office 365 of in de Google Workspace omgeving, zo nu en dan stil staan bij het Cloud gebruik en dan een en ander  opfrissen is heel begrijpelijk! Het werken in de Cloud vraagt nu eenmaal om een bepaalde manier van werken wat je simpelweg niet allemaal 1,2,3 in de vingers hebt. Daarnaast veranderen en verbeteren zowel Microsoft en Google  hun producten met grote regelmaat, dat je wel up-to-date moet blijven.

Wellicht liggen er vanuit uw kant inmiddels ook wel andere wensen en behoeften voor het Cloud gebruik. Het is daarom ook goed om (opnieuw) naar de inrichting van uw omgeving te kijken. Is deze meegegaan met mogelijke nieuwe opties en/of staan alle rechten en rollen nog goed ingesteld? Wil je meerdere functionaliteiten in de Cloud gaan gebruiken?

Onze ervaring is dat op scholen waarin wij in het verleden een of meerdere bijeenkomsten verzorgd hebben en ondanks dat men met de juiste intenties door is blijven oefenen, er veel behoefte is om efficiënter gebruik te maken van de diverse Cloud functionaliteiten zodat deze uiteindelijk tijdbesparend werkt voor de gebruikers.

Te vaak wordt er hoopvol gekeken naar de directe collega’s die uren voor ICT hebben om de rest van het team bij te praten, maar de ontwikkelingen gaan vandaag de dag zo snel…hoe moeten en kunnen zij dit allemaal bijhouden? Schoolupdate doet dit als professionals graag voor u! Laat daarom een van ons (opnieuw) uw kant opkomen om met elkaar de balans op te maken. Waar staat u nu, wat kan er nog meer en waar willen we naartoe. Op basis van een gesprek vooraf stemmen we de inhoud met elkaar af. Deze opfristraining is daarom altijd een aanbod op maat.

Wat komt er aan bod?

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met  Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

Interesse in een ander traject?