Effectief Online

In onze blended aanpak nemen we je online mee naar de tips and tricks over hoe jij effectief online kunt zijn met je leerlingen of collega’s. Zowel voor Microsoft 356/Teams gebruikers als voor Google fWorkspace gebruikers is deze online bijeenkomst een aanrader. Na de bijeenkomst heb je toegang tot de online module effectief leren op afstand. Dus schrijf je snel in voor deze bijeenkomst.

Lees meer over deze training

Nemen leerlingen de presentatie over. Nemen ze het niet altijd serieus? Zijn je lessen niet boeiend genoeg? Ben je moeilijk te volgen? Mis je interactie met je leerlingen?
Kortom jij wil op een goede manier online les kunnen geven.Of er nou een tweede lockdown komt of niet het kan goed zijn dat online onderwijs een blijvertje is. Daarom kan je er maar beter voor zorgen dat je er goed mee overweg kan.

Naast het lesgeven op afstand bieden systemen als Teams en Classroom veel mogelijkheden voor delen en samenwerken. Ook naast lockdowns zullen deze platforms een mooie ondersteuning blijven voor jouw onderwijs

Wat komt er aan bod?

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met  Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

Interesse in een ander traject?