Google Certified Innovator (én Masterclass)

Gemaakt voor docenten, schoolleiders en andere innovators die nieuwe en innovatieve projecten maken met (Google) technologie in het onderwijs. Echte verandering vindt plaats door innovatieve gebruikers. Word een Google gecertificeerde Innovator en sluit je aan bij een selecte groep van meer dan 1700 gepassioneerde docenten van over de hele wereld, die elke dag bezig zijn om creatieve oplossingen te bedenken voor de allergrootste uitdagingen in het onderwijs.

Lees meer over deze training

Het programma omvat een jaar durende reis om innovatieve gebruikers te ondersteunen met een innovatief project. Alles begint met een inschrijving en selectieprocedure. Na acceptatie volgt er een driedaagse opleiding op het hoofdkantoor van Google Nederland gericht op persoonlijke begeleiding bij de invoering van een transformatieproject. Daarna ga je een jaar aan de slag met jouw project waarbij ondersteuning geboden wordt door een Google mentor. Dit alles om te helpen jouw innovatieve idee werkelijkheid te laten worden. Een jaar later vieren we met elkaar successen en mag je jezelf 100% Google Innovator noemen!
Innovators blijven vervolgens betrokken door middel van de vele innovatieprojecten van elkaar en de nieuwe mogelijkheden die Google for Education continue ter beschikking stelt.

Deelname hieraan is beperkt vanwege het aantal maximaal toegestane mensen. Daarom is er een strenge selectieprocedure. Deze opleiding wordt in overleg met Google eens in de xxx (voor ons ook onbekend)  jaar in Nederland aangeboden. Als officieel Google Professional Development Partner doen wij ons best om deze opleiding tweejaarlijks in Nederland te organiseren. Dit is echter geen vast gegeven, dus hou onze social media, website en nieuwsbrieven hiervoor in de gaten!
Kun je niet wachten? Neem dan deel aan onze G-suite Masterclass.

Om deze officiële status van Google Innovator te verkrijgen moet je beschikken over Google Certified Educator level 2 (en 1 dus ook). Heb je deze nog niet? Gebruik hiervoor ons aanbod!

Wat komt er aan bod?

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met één van de mensen van Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Contact opnemen

Interesse in een ander traject?