Google Certified Innovator (én Masterclass)

🚀Ben jij een pionier in het onderwijs, altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om impact te maken? Ontdek de wereld van (Google) technologie in het onderwijs en word een Google gecertificeerde Innovator!

Deze exclusieve kans is speciaal ontworpen voor docenten, schoolleiders en andere innovators die niet bang zijn om buiten de gebaande paden te treden. Sluit je aan bij een elitaire groep van meer dan 1700 gepassioneerde docenten wereldwijd die elke dag bezig zijn met het bedenken van creatieve oplossingen voor de grootste uitdagingen in het onderwijs.

Verander de spelregels, laat je innovatieve vuur branden en word een Google gecertificeerde Innovator. Samen vormen we de toekomst van het onderwijs!

Lees meer over deze training

🚀 Welkom op een baanbrekende reis naar innovatie met het Google Innovator programma! Dit is jouw kans om een jaar lang intensief ondersteund te worden bij het realiseren van een grensverleggend project. Het begint allemaal met jouw inschrijving en de selectieprocedure, waarna de magie begint!

Na acceptatie wacht een exclusieve driedaagse opleiding op het hoofdkantoor van Google Nederland of België. Hier krijg je persoonlijke begeleiding om jouw transformatieproject in gang te zetten. Het komende jaar zet je vol energie in op jouw project, met voortdurende ondersteuning van een toegewijde Google mentor. Samen werken we aan het verwezenlijken van jouw innovatieve ideeën. En een jaar later? Dan vieren we samen de successen, en mag jij jezelf met trots 100% Google Innovator noemen!

Maar dat is nog niet alles. Als Google Innovator blijf je betrokken bij een netwerk van gelijkgestemde vernieuwers, deel je in elkaars innovatieve projecten en profiteer je van de voortdurende stroom aan nieuwe mogelijkheden die Google for Education biedt.

Wees er snel bij, want de deelname is beperkt vanwege het exclusieve karakter. Met een strenge selectieprocedure zorgen we voor de beste match. Deze unieke opleiding wordt in samenwerking met Google aangeboden, en hoewel we streven naar een tweejaarlijks event, raden we je aan onze social media, website en nieuwsbrieven in de gaten te houden voor de meest actuele informatie!

Kun je niet wachten? Duik dan in onze Google Workspace Masterclass en ontdek de wereld van Google innovatie. Om de officiële status van Google Innovator te bereiken, zorg je ervoor dat je Google Certified Educator level 2 (en level 1) in je bezit hebt. Nog niet gecertificeerd? Check ons aanbod en zet de eerste stap naar een toekomst vol innovatie! 💡🎓 #GoogleInnovator #InnovateWithGoogle #EduRevolution

Wat komt er aan bod?

Training boeken

Heeft u interesse in deze training? Neem dan contact op met  Schoolupdate en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

Interesse in een ander traject?