Studiereis naar de Bett in Londen

Na de positieve ervaringen van de afgelopen twee jaar tijdens onze studiereis naar de Bett, nodigen we je opnieuw uit om in 2025 samen met een grote groep enthousiaste ICT-coördinatoren, directeuren en bestuurders deel te nemen aan de studiereis naar de Bett in Londen. De Bett is een toonaangevend evenement in Europa, waar alle belangrijke stakeholders die betrokken zijn bij de implementatie van digitale geletterdheid in het onderwijs samenkomen. Tal van Nederlandse bedrijven en grote onderwijsplatforms zullen aanwezig zijn om hun visie, ambities en ontwikkelingen op zowel korte als lange termijn te presenteren.

Naast het bezoeken van de beurs biedt de studiereis een waardevolle kans voor onderling contact en gesprekken met medereizigers. Bovendien zullen we opnieuw een school in Londen bezoeken. Door ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen tijdens zowel de beurs als het schoolbezoek, kun je verdere richting geven aan het domein van leren en lesgeven met ICT en digitale geletterdheid binnen jouw school of stichting.

Als je geïnteresseerd bent in deze inspirerende reis, laat het ons dan weten via dit voor-inschrijfformulier. We zullen je tijdig voorzien van een concreet programma, belangrijke informatie en het definitieve inschrijfformulier.

Alle evenementen

Discovery Days

In samenwerking met het Nederlandse en Engelse Google Educatie team organiseren wij voor diverse besturen Google Discovery dagen.

Lees meer
Training Design thinking

Google Certified Innovator (én Masterclass)

Ontworpen voor docenten, schoolleiders en gedreven vernieuwers die met (Google) technologie grensverleggende projecten in het onderwijs creëren. Echte verandering komt van innovatieve gebruikers. Word een Google gecertificeerde Innovator en sluit je aan bij een exclusieve groep van meer dan 1700 bevlogen docenten wereldwijd. Samen werken we dagelijks aan creatieve oplossingen...

Lees meer