Discovery Days

discovery days

Op zoek naar een actieve, inspirerende, innovatieve pedagogische studiedag, voor en door onderwijsmensen? Een ervaring die jouw schoolteam laat zien en voelen wat er vandaag al mogelijk is aan digitalisering in het onderwijs.
In samenwerking met het Nederlandse en Engelse Google Educatie team organiseren wij voor diverse besturen Google Discovery dagen. Waarbij het doel heel duidelijk ligt bij inspiratiesessies. Sessies die laagdrempelig zijn en voorzien van tips die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Het hoofddoel is om met elkaar te werken aan de adoptie van het G-suite platform. Samen met ambassadeurs van de eigen organisatie staan een hele middag diverse onderdelen van G-suite centraal.
Als je met je volledige schoolteam in ‘bootcamp-style’ een innovatieve, pedagogische uitdaging wil aangaan,  geeft Een Discovery dag je de inspiratie die je daarvoor nodig hebt. Een gezellige mix van plezier, ontspanning en topeducatie maar steeds gekoppeld aan de onderwijspraktijk van morgen.
Na afloop is er zeker gewerkt aan de kennis en vaardigheden van collega’s, maar is men bovenal van top tot teen geïnspireerd en gemotiveerd om met G-suite aan de slag te gaan.

Wil je als bestuur ook zo’n boost van positieve energie krijgen? En wil je reacties van anderen horen? We brengen je graag in contact met schoolbesturen die je al voorgingen. Laat het ons (en Google zelf) weten. Dan bespreken we graag de mogelijkheden! 

Alle evenementen

Discovery Days

In samenwerking met het Nederlandse en Engelse Google Educatie team organiseren wij voor diverse besturen Google Discovery dagen.

Lees meer
Training Design thinking

Google Certified Innovator (én Masterclass)

Ontworpen voor docenten, schoolleiders en gedreven vernieuwers die met (Google) technologie grensverleggende projecten in het onderwijs creëren. Echte verandering komt van innovatieve gebruikers. Word een Google gecertificeerde Innovator en sluit je aan bij een exclusieve groep van meer dan 1700 bevlogen docenten wereldwijd. Samen werken we dagelijks aan creatieve oplossingen...

Lees meer