Discovery Dagen

  • bij u op locatie
  • in overleg

In samenwerking met het Nederlandse en Engelse Google Educatie team organiseren wij voor diverse besturen Google Discovery dagen. Waarbij het doel heel duidelijk ligt bij inspiratiesessies. Sessies die laagdrempelig zijn en voorzien van tips die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Het hoofddoel is om met elkaar te werken aan de adoptie van het G-suite platform. Samen met ambassadeurs van de eigen organisatie (bij voorkeur opgeleid, of in een opleidingstraject, door ons) staan een hele middag diverse onderdelen van G-suite centraal.
Na afloop is er zeker gewerkt aan de kennis en vaardigheden van collega’s, maar is men bovenal van top tot teen geïnspireerd en gemotiveerd om met G-suite aan de slag te gaan.

Wil je als bestuur ook zo’n boost van positieve energie krijgen? En wil je reacties van anderen horen? We brengen je graag in contact met schoolbesturen die je al voorgingen. Laat het ons (en Google zelf) weten. Dan bespreken we graag de mogelijkheden! 

Alle evenementen

Discovery Dagen

In samenwerking met het Nederlandse en Engelse Google Educatie team organiseren wij voor diverse besturen Google Discovery dagen.

Lees meer