al onze trainingen zijn ook online mogelijk

Blijf jezelf ontwikkelen professionaliseren bijscholen

Laptops,  digitale schoolborden en werken in de cloud  zijn op scholen gemeengoed geworden. Het is tijd ze ten volle te benutten. Dat kan alleen als de gebruikers over de juiste vaardigheden beschikken.

Wij helpen scholen om in de tijd van snel opvolgende technologieën zichzelf up-to-date te houden. Alleen als organisaties doordachte keuzes maken en leerkrachten de juiste training krijgen, kan technologie haar beloftes bij het opnemen van de lesstof, een hogere betrokkenheid creëren en werkdruk te verminderen waarmaken. Schoolupdate richt zich op de ontwikkeling en uitvoering van duurzaam ICT-beleid

Impact Lab
Ons jaarlijkse evenement waarin u de nieuwste mogelijkheden ontdekt.
Bekijk event
Opleiding onderwijskundig ICT'er
Wilt u weten hoe u ICT kunt inzetten voor bijvoorbeeld het verbeteren van de leeropbrengsten of hoe ICT zich verhoudt tot de 21e-eeuwse vaardigheden?
Meer informatie
Google Educator Level 1 en 2
Los van ons opleidingstraject om certified educator te worden is het ook mogelijk om enkel de vouchers voor het online examen af te nemen.
Koop vouchers
Previous
Next

Trainingen op locatie

Design thinking

Duik in de wereld van design thinking tijdens deze workshop! Ontdek de basisprincipes en verken...

Lees meer

Onze aanpak

Bovenschools

Dienend vanuit ingezette koers werken aan gestelde doelen en kaders. Samen met bestaand ICT-team van uw organisatie of geheel vanuit ons op interim basis.

Teams / clusters

Afgestemd op type onderwijs of vakgebied en kijkend naar samenstelling deelnemers. Met oog voor vooraf gestelde (minimale) bekwaamheidseisen.

Individueel

Mogelijkheid tot tempo en niveau differentiatie. Naast fysiek ook online leren en/of een combinatie van beiden.